Plogbillsgruppen Dansa och Sjung
Till plogbillsrörelsens sida Startsida Nyheter Bilder Aktiv

Samhällsvidrig anläggning

Enligt åtal ( för att jag var inne på SAAB i Linköping för en vapeninspektion ) är jag bland annat misstänkt för brott mot lagen om skydd för samhällsviktiga anläggningar.

Vad ?! "samhällsviktig anläggning" !

Ett företag som tillverkar och exporterar vapen, i detta fall JAS 39 Gripen med höghastighetsvapen, substridsdelar och styrda attackvapen. (JAS står för Jakt-Attack-Spaning).

Jag som i min naivitet föreställt mig att samhällsviktiga anläggningar är skolor, sjukhus och annat som är viktigt för ett fungerande samhälle.

Inte stridsflygplan utrustade med runt 5 ton vapen såsom robotar, automatkanoner och bomber (bombkapsel) avsedda för mord.

Livgivande och livsuppehållande verksamhet däremot borde vara skyddsvärd, inte verksamhet som går ut på förstörelse i dess vidaste mening.

" Brott mot lag om skydd för samhällsviktiga anläggningar ". Detta är svårt att förstå i sammanhanget tycker jag. "Samhällsvidrig anläggning" möjligtvis. Samhället borde bygga på kärlek till och respekt för livet istället för denna onda våldsspiral som förgör och förstör människoliv (samt växt-och djurliv).

Jag skäms över vår tillverkning och export på detta område.

Lev väl. Ljusa hälsningar Ulrika Hävre.

  

Sidans topp