Bild på grupen/länk till hemsidan

   

24 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bildlänk till Svärd till Plogbillar bröd inte bomber / dagböcker / ann-britt / 24 oktober

 

 
Bildlänk till hemsidan
    En önskan från fånge BE8941 - många bäckar små…!

Det är allas våra små handlingar, eller brist på handlingar, som skapar tillståndet i världen. Det är inte en människas storverk som kan rädda eller förstöra vår jord, det är vad var och en av oss gör, eller inte gör. Häri ligger det otäcka att vi faktiskt var och en bidrar till den orättvisa som finns, med har finns också hoppet - att vi kan vara med och förändra!

Så en uppmaning till alla er som läser detta, en önskan. Hjälp till med att göra vår aktion till ett politiskt kraftfullt "vapen". Skriv brev till politiker och be dem att ta ansvar och uttala sig i kärnvapenfrågan. "Bombardera" myndigheter och media med uppmaningar, med frågor. Det behövs inga välartikulerade artiklar, det går lika bra med vanliga enkla ord. Det är själva innehållet som räknas, speciellt om många gör samma sak.

Faktum är att vi sitter här och varför går inte att komma undan, och därför kan frågan just nu få större sprängkraft än annars. Vi måste utnyttja den situationen.

En stor hjälp kan också vara att bidra med några kronor till vårt stödkonto pg. 36 31 83 - 5 (Bröd inte Bomber). Tyvärr går det åt en hel del pengar till arbetet runt aktionen, det är mycket som kostar. Vad som bl.a. är väldigt viktigt nu framöver är att skapa en rättegång som får återverkningar juridiskt och politiskt. Det vore synd om vi inte fullt ut kan utnyttja detta ypperliga tillfälle till diskussion och konfrontation med den etablerade makten enbart på grund av bristande ekonomi. Så därför ber jag inifrån cell 311 i Risley - sätt in en slant på vårt konto. Allt går oavkortat till kampen för det vi alla önskar - avrustning av kärnvapnen.

Tänk på att det är det sista lilla avgörande sandkornet som får brädan att stjälpa - kanske är det just din insats som blir den avgörande!

Många varma hälsningar från Ann-Britt Sternfeldt

 

Till toppen av sidan